Fuset presidix la tercera Mesa de Diàleg Faller

Compartir

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha presidit la tercera reunió de la Mesa de Diàleg Faller, que vehicula la búsqueda de consensos entre agents festius i les entitats veïnals, empresarials i de consumidors, així com de les diferents regidories implicades per tal de continuar millorant la seguretat, la convivència i la imatge de la ciutat de les Falles.

Esta reunió ha servit per presentar les primeres conclusions fruit del debat en allò referent a l’activitat de les comissions falleres per tal de complir el compromís d’avançar i agilitzar la concessió dels permisos.

Fuset ha expressat “l’agraïment de l’Ajuntament a tots els agents implicats per tal de conciliar interessos ben diversos com és necessari en una festa immensa que transforma la ciutat i ha de ser sentida com un patrimoni i oportunitat pel conjunt dels valencians i valencianes”. El regidor també ha explicat que després d’estes primeres conclusions i de la celebració d’una jornada formativa a les comissions falleres el passat dilluns, “l’objectiu és avançar a la publicació del ban de Falles tota la informació a les comissions i que estes puguen començar a gestionar els seus permisos la pròxima setmana”.

No hay comentarios

Comments are closed.